God morgon

Jonathan har sovit relativt bra i natt  . Han somnade nog vid tolv eller nåt liknande igår och sov fram till ca fyra, då var jag uppe och ammade en sväng. Han somnade om sen och sov fram till sju ungefär och nu har han somnat om igen . Så då får man som vanligt passa på med sin mammatid. Ska kika lite på nätet sen blir det frukost och dusch i lugn och ro. Det är minsann tur i alla fall att man kan få lite tid för sig själv. Men det blir inte så mycket tid så man får verkligen passa på  . 

Idag är det fullt upp känns det som. Ska först iväg till Skara en sväng och köpa en vårjacka. Sen blir det lunch med Roger och efter det  har vi APT med jobbet. Fast det är skönt att det händer lite emellanåt annars skulle jag bli helt "försoffad" .

Igår var jag inne i stan och hälsade på Ann-Sofie och Lovisa. Vi gick en jättepromenad på 1,5 timma med bebisarna och hundarna . Kändes riktigt bra att komma ut och röra på sig ordentligt, och dessutom med trevligt sällskap . När vi varit så nyttiga så var det gott med lite fika efteråt . En kopp kaffe och hembakta kakor. Riktigt smaskens var det  . Det måste vi göra om!!

Nu väntar frukosten...//Malin 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0