Påskdagen...

...har vi inte firat heller direkt. Vi bjöd hit Rogers far på lite kaffe, kanelbullar och nybakt sockerkaka . Men innan vi unnade oss detta tog vi en promenad tillsammans i det vackra, man otroligt kyliga, vintervädret  . Vi har fått en hel del snö hemma och detta tyckte Tiili var jätteskojigt  . Sen hjälpte svärfar till och fick ut henne i jättedrivorna så hon fick jobba lite. Tog lite kort med mobilen. Kanske inte syns så jättebra, men man kan ana att det är en del snö i alla fall  .

      

Gjorde lite upplet med hundarna oxå när vi ändå var ute. Brukar "tappa" våra vantar efter oss och så får de springa tillbaka och leta upp dem. Ett enkelt men roligt sätt att aktivera dem på! Efter denna kyliga promenad var det riktigt skönt att få komma in och dricka lite varmt kaffe  . Kaffe smakar alltid godast om man varit ute och grejat först tycker jag!

Idag har svärfar, alltså Jonathans farfar, hållt i honom för första gången  . Vet inte varför han inte gjort det tidigare, men det har väl bara inte blivit så. Men nu har han gjort sin "debut" i alla fall  .

Båda hundarna har varit skadade oxå. Häromdagen gick Gösta på tre ben och bara någon dag efter så blödde Tiili som hejsan ur sin högra framtass . Gösta blev bra efter bara nån dag och det märks inget av att han har gjort illa sig i benet. Tiilis skada däremot gör sig till känna emellanåt. Inte att hon har ont, men som idag när hon har sprungit och lekt i snön så börjar det blöda lite igen. Hon har inte ont av det och det slutar snabbt så det verkar inte vara så farligt. Det ska mycket till för att Tiili ska visa att hon har ont. Det är väl det enda hon inte är mesig med  .

Nä, nu ska jag gå ner och göra mina pojkar sällskap. Min käre son   verkar inte helt nöjd så det blir till att sätta sig och amma lite igen.

Ha en fortsatt trevlig påskdag! //Malin








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0