Staffar...

...säger dem ska va hanhundsaggressiva.  Ja, alltså att dem föds till det. Detta kan jag motbevisa . Idag har vi varit hos några kompisar till oss och de har 4 hundar, samtliga fertila hanar! Kompisens mamma har dessutom 2 hanar som brukar vara där oxå, alltså sammanlagt 6 hanar! Detta fungerar alldeles utmärkt . Jag brukar åka dit och hälsa på för att det är så nyttigt för Tiili att umgås med flera hundar samtidigt och när Gösta kom in i bilden var det ju ypperligt att åka dit och vänja han vid att va tillsammans med andra hanar . Så idag har vi varit där och hälsat på och lekt lite. Men gösta har bara lekt med 3 hanar samtidigt idag . I bildgalleriet finns det bilder från detta, gå gärna dit och kika! Kan ju säga att han är allt annat än hanhundsaggressiv .

Kompisen hade "lite" kläder efter sina pojkar som vi fick oxå . "Bara" 9 kassar blev det . Det tackar vi så hemskt mycket för . Kläder går ju alltid åt i den här åldern när de växer mycket!

Sen passade vi på och grillade lite korv i den härligt varma vårsolen som visade sig en stund på förmiddagen . Årets första grillnig, och dessutom över öppen lägereld! Mycket trevligt  det får vi göra om någon gång!


Nä, melodifestivalen har börjat så nu är det tv:n som gäller!!

Ha det så bra och tänk på att bara för att de är hanar behöver de inte va osams  //Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0